Înlocuitor de făină din fibre (fibre de bambus, fibră de psyllium, castane) Perfect perntru pâine, chifle, pandișpan, plăcită și multe altele. Un pachet conține 150g / 300g de bază pentru copt Fibrochef, care este suficient pentru trei feluri de minunății. Pentru o rețetă folosim între 20-50 grame de fibre.
Baza pentru copt Fibrochef este un înlocuitor de făină cu fibre, un instrument pentru realizarea alimentației echilibrate și pentru eliminarea alimentelor ultraprocesate.
Fibrochef ca mix de fibre conține doar trei ingrediente pure: fibra de bambus, fibra de psyllium și castane. Nu conține aditivi, agenți de îngorșare sau aromatizare.
A mânca conștient presupune să alegem hrană pentru corp și suflet, ceea ce este extrem de greu în lumea preparatelor ultrapocesate, care sunt în principal zahăruri concentrate, grăsimi saturate, aditivi tehnologici, coloranți, agenți de aromatizare, uleiuri rafinate, bogate în energie, dar sărace în nutrienți.
Majoritatea preparatelor sunt supraîncărcate cu carbohidrați și lipide și generează mai puțină senzație de sațietate, ca urmare vom consuma și mai mult din ele, iar un aport crescut de alimente bogate în energie duce inevitabil la obezitate. Un aport crescut în energie dar scăzuți în nutrienți duce inevitabil la riscuri mai mari de boli metabolice. (Diabet, probleme cardiace, hipertensiune arterială, boli cardiovasculare, depresie și deces prematur, dezechilibrul florei intestinale, cauzat în principal de prezența aditivilor și a conservanților: perturbarea tranzitului, sindromul colonului iritabil, boli autoimune, dereglări hormonale etc. Sunt menționate și alte riscuri pe termen lung, precum creșterea anumitor tipuri de cancer sau prevalența bolii Alzheimer, riscului de a dezvolta boli inflamatorii intestinale.*
Fibrochef este un înlocuitor de făină. Este destinat să fie o mână de ajutor, o soluție pentru a face din schimbarea stilului de viață o plăcere, pentru cei dornici să înlocuiască făina obișnuită, cerealele, semințele, glutenul, lactatele și zahărul cu Fibre și Zahăr Detox în bucătărie:
- Soluția pentru un aport de fibre benefice sănătății.
- Soluția pentru combaterea foamei excesive.
- Soluția pentru înlocuirea făinurilor din cereale, semințe, leguminoase, zahărului și glutenului cu multe fibre și carbohidrați scăzuți.
- Soluții pentru baza de sandwichuri, garnituri, de luat în călătorie sau la locul de muncă.
- Soluții pentru momentele dificile, când toată lumea mănâncă pizza, spaghetti sau deserturi.
- Soluții pentru deserturi delicioase, compatibile cu stilul tău de viață, și pentru a-ți încânta familia cu deserturi savuroase fără compromisuri.
- Zahărul Detox este un înlocuitor de zahăr pentru diabetici, și pentru cei dornici să înlocuiască zahărul și să scapă de adicția de zahăr. Înlocuitor de zahăr ideal pentru prăjituri sau pentru o cafea deilicioasă
Credem că oricine poate să se îndrepte spre o viață sănătoasă și energică. Credem că toți începem de acolo unde ne aflăm în momentul prezent, folosind ceea ce avem la îndemână. Credem în tine și în Fibrochef. Credem în gătitul cu fibre!
De ce să gătim cu fibre????
De ce bambus, de ce psyllium, de ce castane????
Cum gătim cu baza pentru copt din fibre?
Baza pentru copt Fibrochef este un înlocuitor de făină, care conține fibre de bambus, fibre de psyllium și castane.
Mixtul de fibre are capacitatea de a absorbi apa și de a mări volumul, de aceea ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate, apoi vor fi lucrate împreună, și vor fi lăsate 5 minute la odihnă.
Fibrele au nevoie de puțină îngrijire. Dacă vrem să întindem aluatul, sau vrem să-l formăm fără spargeri, trebuie să ne ”jucăm” puțin cu el. Rostogolim, rulăm stânga-dreapta, să obținem un strat lucios, gelos pe suprafață, pentru o formare mai ușoară.
Cuptoarele sunt diferite. Caracteristicile individuale pot influența timpul de coacere. Fibrele preferă ventilația și coacerea lentă la o temperatură mai scăzută (170-180°C), pe o poziție mai joasă a cuptorului. În airfryer cornurile și pânicile devin și mai pufoase.
Albușurile de ouă se bat spumă pentru a adăuga mai mult aer în aluatul produselor de patiserie. Dacă suntem în grabă putem sări peste această etapă, și putem să amestecăm ingredientele lichide împreună.
Cantitatea zahărului detox depinde de preferințe individuale.
Experimentează cu încredere rețetele tale proprii și împărtășește-le cu noi!
Urmărește pagina noastă de Facebook și grupul de suport Gătim cu fibre!
Ne găsești sub taguri: #gatimcufibre #faragluten #faralactoza #faralactate #farafaina #faracereale #faraseminte #faraleguminoase #farazahar #dietaketo #dietapaleo #dietaeliminatorie
Bogdana Comarniceanu,
Mulțumesc ca v.am găsit!
RaspundeA fost util acest review?