Durata de livrare: 2-3 zile lucrătoare
Pectina permite reducerea timpului de fierbere, și conservarea fără zahăr adăugat, astfel încât gemurile vor păstra mai mult din gustul fructelor. Datorită timpului de fierbere redus, conținutul de vitamine și minerale al ingredientelor utilizate este mai puțin afectat. Astfel, veți putea savura gemuri de calitate superioară, cu un gust intens și o textură catifelată.
Gemurile vor avea un gust mai fin dacă se adaugă puțin suc de lămâie sau acid citric alimentar.
Acest produs de bază este extraordinar și pentru glazuri pentru tort, deserturi deosebite, chiar și la înghețate
Un pachet conține 50 g de pectină, suficient pentru 10 kg de fructe. Dacă doriți să obțineți un jeleu mai ferm, se recomandă mărirea cantității pectinei la 60-70g pentru 10 kg de fructe.
Gem de caise:
4 kg de caise, 20g pectina, 250g înlocuitor de zahăr, ”Zahăr Detox”
Gem și sirop de căpșuni:
3 kg căpșuni, 250g înlocuitor de zahăr, ”Zahăr Detox”, 20g pectina din citrice
@fibrochef GEM și SIROP de Căpșuni fără zahăr, fără conservanți și fără adaosuri A doua tură de gem și sirop fără zahăr pentru mine, pentru că este extraordinar de bun! 🙂 Fără conservanți și fără adaosuri, se păstrează perfect - secretul constă în borcanele foarte curate, sterilizate și în răcirea treptată în pături. Rețeta în video #conservarefarazahar #keto #fibrochef
♬ original sound - Fibrochef - Fibrochef